Kallelse till årsmöte 2023

Labrador Skaraborgs årsmöte äger rum den 11 februari 2023 på SLU i Skara. Vi startar kl. 13 och bjuder på föreläsning och förtäring. Vi kommer att vara i Smedjan, Gråbrödragatan 7, Skara.

I år har vi bjudit in SLU-forskaren Therese Rehn, som forskar om interaktioner mellan människa och djur (antrozoologi), framförallt inom hund och katt. Therese är projektledare för en stor svensk långsiktig studie, Mitt liv med hund. I detta projekt följs hund och ägare under flera års tid för att studera hur olika livsstilsfaktorer påverkar hundens välfärd och beteende.

Om du under 2022 har lyckats uppnå ett championat med din hund anmäler du det till ordf. Lotta Larsson, labricaskennel@gmail.com, senast den 25 januari 2023. Ett pris delas ut på årsmötet (måste hämtas ut på årsmötet) till alla som uppnått championat under 2022.

Varmt välkomna!

Styrelsen Labrador Skaraborg